Usluge

Visok kvalitet usluga je naš glavni motiv u radu. Kroz projekte nas vode želje i potrebe korisnika, a u svakom projektu vidimo nove profesionalne izazove.

Projektovanje objekata

PROJEKTOVANJE OBJEKATA

Projektovanje stambenih, komercijalnih, administrativnih, industrijskih i sportskih objekata visokogradnje i svih pripadajućih sadržaja – uređenje slobodnih površina i parking prostora. Rekonstrukcija, adaptacija i sanacija postojećih objekata.

Projektovanje enterijera

Projektovanje enterijera

Projektovanje enterijera za prostore različitih namena sa detaljnom razradom u smislu funkcionalnosti, konstruktivnih detalja, materijalizacije i odabira boja. Rekonstrukcija, adaptacija i sanacija enterijera postojećih objekata.

Priprema tehničke dokumentacije

Priprema tehničke dokumentacije

Izrada kompletne tehničke dokumentacije za proces izdavanja dozvola – od idejnog rešenja do projekta za izvođenje, što može biti predmet izgradnje novih objekata, kao i rekonstrukcije, adaptacije, sanacije, revitalizacije i investicionog održavanja postojećih.

Projektovanje sredstava za oglašavanje

Projektovanje sredstava za oglašavanje

Kompletna priprema tehničke dokumentacije za izdavanje dozvola za postavljanje sredstava za oglašavanje.

Nadzor radova

Nadzor radova

Kontrola i provera kvaliteta izvođenja svih vrsta radova uz primenu propisa, standarda i tehničkih normativa na gradilištu. Koordinacija između investitora i izvođača radova.
Stručni nadzor za sve faze građenja.

Izvođenje radova

Izvođenje radova

Izvođenje grubih i završnih radova u građevinarstvu. Koordinacija svih učesnika, nabavka materijala i kontrola kvaliteta izvedenih radova uz ispunjavanje dogovorenih rokova.

Dizajn nameštaja

Dizajn nameštaja

Dizajn i priprema za izradu nameštaja u skladu sa funkcionalnim i estetskim zahtevima klijenta.

Izrada nameštaja

Izrada nameštaja

Izrada i montaža nameštaja u skladu sa projektom.

3D Modelovanje

3D Modelovanje

Sve faze projektovanja prati 3D vizuelizacija eksterijera i enterijera radi detaljnijeg sagledavanja projekta.

Konsalting

Konsalting

Usluge konsaltinga u oblasti arhitekture i građevinarstva – kontrola tehničke dokumentacije, stručno savetovanje, upravljanje projektima i saradnja sa institucijama relevantnim za planiranje i izgradnju.

Grafička prezentacija

Grafička prezentacija

Dizajn i priprema grafičke prezentacije za potrebe predstavljanja projekta.

Ključ u ruke

Ključ u ruke

Kompletna realizacija projekta od projektovanja i izvođenja do finalnog opremanja prostora i useljenja uz kontinuirani nadzor svih faza.

Utisci klijenata

Sjajna saradnja sa celom ekipom Proambo tima. Profesionalni su, sjajni stručnjaci, vrlo osetljivi prema potrebama klijenata. Često su izlazili iz svoje sfere kako bi nam pomogli u kompletnoj adaptaciji naših vrtića. Mislili su o svakom detalju i uvek radili u konsultaciji sa nama. Pored svega gore navedenog, imaju sjajnu energiju koja vam uliva potpuno poverenje. Isto poverenje su i opravdali. Sve preporuke od celog tima PU ,,Dečija kuća Bubamarica’’.

Jasmina Aljović, direktor PU ,,Dečija kuća Bubamarica’’

Streljački savez Srbije i arhitektonski biro Proambo imaju višegodišnju plodonosnu saradnju. Posvećenost, preciznost, pedantnost, kreativnost, entuzijazam i spremnost za hvatanje u koštac sa specifičnim i zahtevnim tehničkim izazovima streljačkog sporta karakterišu projektantski tim Proamba. Zahvaljujem im na dosadašnjoj pomoći i izuzetnoj saradnji. Nadam se da ćemo i u budućnosti realizovati projekte od vitalnog nacionalnog i sportskog interesa.

Dr Nenad Putnik, predsednik Streljačkog Saveza Srbije

Saradnja sa arhitektonskim biroom Proambo prevazišla je sva naša očekivanja. Izuzetno su profesionalni i posvećeni, i to se itekako vidi i oseća u našem stanu.

Porodica Ćitić

Copyright © 2019 Proambo d.o.o. All rights reserved.